Mon - Fri 09:00-17:00
·
Mon - Fri 09:00-17:00
·

Muursticker assorti, Spin, Kuiken, Muis, Slak en Leguaan

17.50 4.95

Muursticker assorti, Spin, Kuiken, Muis, Slak en Leguaan

Met deze 5 muurstickers op één vel tover je je kamer in een handomdraai om tot een beestenboel.

De muurstickers van Studio Bluebird zijn gemaakt van een hoogwaardige matte vinyl. De stickers kunnen vochtig afgedaan worden. De stickers van Studio Bluebird zijn op iedere ondergrond te gebruiken, zolang de ondergrond maar glad en vlak is.

Op voorraad

Beschrijving

Muursticker assorti, Spin, Kuiken, Muis, Slak en Leguaan

Muursticker assorti, spin, kuiken, muis, slak en leguaan: vijf kleine muurstickers op één stickervel. Deze leuke set staat super op de muur van de kinderkamer. Veel kinderen hebben een dierenthema in hun slaapkamer en dan kan deze set een mooie aanvulling zijn. En wat dacht je van Halloween? Met deze set kun je iemand flink laten schrikken! Ook leuk voor op kantoor of in je werkruimte.

Beestenboel

Met de muurstickers van Studio Bluebird tover je iedere ruimte om tot een vrolijke beestenboel! Of je nu kiest voor één sticker of een compleet thema, er zit altijd wel een leuke muursticker voor jou bij!

Tips

Voor tips over het mooiste resultaat bij de verwerking van onze muurstickers kijkt u op de pagina veelgestelde vragen. Heeft u verder nog vragen over onze producten? Of vindt u het fijn als we met u meedenken voor een beestachtig goede oplossing, neem dan vrijblijvend contact met ons op. We staan u graag te woord!