Mon - Fri 09:00-17:00
·
Mon - Fri 09:00-17:00
·

Studio Bluebird Duckling 2

9.95 2.95

Muursticker baby eend uit the Farm Family van Studio Bluebird

Met deze nieuwe lijn muurstickers van Studio Bluebird verander je kamer van een saaie kamer naar een vrolijke gezellige kamer. Er zijn 15 verschillende beestjes.

Deze zachte pluizige baby eend is al even uit het ei en zoekt een lekker warm nestje om zich te warmen, het liefst met papa en mama!

Afmeting Muursticker baby eend: 9,2 cm x 18,5 cm

De muurstickers van Studio Bluebird zijn gemaakt van een hoogwaardige matte vinyl. De stickers kunnen met nat afgedaan worden. De stickers van Studio Bluebird zijn op iedere ondergrond te gebruiken, zolang de ondergrond maar glad en vlak is.

Op voorraad

Beschrijving

Muursticker baby eend uit the Farm Family van Studio Bluebird

Muursticker baby eend van Studio Bluebird is een muursticker van een lieve pluizige baby eend, geweldig voor op de kinderkamer of bij een dierenthema!

Met de muurstickers van Studio Bluebird tover je iedere ruimte om tot een vrolijke beestenboel! Of je nu kiest voor 1 sticker of een compleet thema, er zit altijd wel een leuke muursticker voor jou bij!

Voor tips hoe u het mooiste resultaat krijgt bij de verwerking van onze muurstickers kijkt u op de pagina veelgestelde vragen. Heeft u verder nog vragen over onze producten of dat we met u meedenken voor een beestachtig goede oplossing, neem dan vrijblijvend contact met ons op. We staan u graag te woord!