Mon - Fri 09:00-17:00
·
Mon - Fri 09:00-17:00
·

Muursticker bruine eend

12.95 3.95

Muursticker bruine eend uit the Farm Family van Studio Bluebird

Wie wil er nu niet zo’n gezellige  beestenboel op zijn of haar kamer. The Farm Family heeft veel dieren die je op de boerderij ziet maar die ook prima passen op de muur van je slaapkamer of woonkamer.

Afmeting muursticker bruine eend: 14,5 cm x 32,5 cm

De muurstickers van Studio Bluebird zijn gemaakt van een hoogwaardige matte vinyl. De stickers kunnen met nat afgedaan worden. De stickers van Studio Bluebird zijn op iedere ondergrond te gebruiken, zolang de ondergrond maar glad en vlak is.

 

Op voorraad

Beschrijving

Muursticker bruine eend

Muursticker bruine eend van Studio Bluebird is een muursticker van een vrolijke bruine eend. Geweldig voor op de kinderkamer of bij een dierenthema!

Met de muurstickers van Studio Bluebird tover je iedere ruimte om tot een vrolijke beestenboel! Of je nu kiest voor 1 sticker of een compleet thema. Er zit altijd wel een leuke muursticker voor jou bij!

Voor tips hoe u het mooiste resultaat krijgt bij de verwerking van onze muurstickers kijkt u op de pagina veelgestelde vragen. Heeft u verder nog vragen over onze producten? Of dat we met u meedenken voor een beestachtig goede oplossing? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We staan u graag te woord!