Mon - Fri 09:00-17:00
·
Mon - Fri 09:00-17:00
·

Studio Bluebird Kitten

12.95 3.95

The Farm Family Kitten.

Met deze nieuwe lijn muurstickers van Studio Blue Bird verander je kamer van een saaie kamer naar een vrolijke gezellige kamer. Er zijn 15 verschillende beestjes.

Deze schattige kitten zal de muur op je slaapkamer extra gezellig maken. Deze schattige kitten altijd klein, Heb jij een mooi plekje op je muur voor deze schattige kitten?

Afmeting Muursticker kitten: 17,7 cm x 25 cm

De muurstickers van Studio Bluebird zijn gemaakt van een hoogwaardige matte vinyl. De stickers kunnen met nat afgedaan worden. De stickers van Studio Bluebird zijn op iedere ondergrond te gebruiken, zolang de ondergrond maar glad en vlak is.

Op voorraad

Beschrijving

Muursticker Kitten

Muursticker Kitten van Studio Bluebird is een muursticker van een zachte, lieve, kleine kitten. Geweldig voor op de kinderkamer of bij een dierenthema!

Met de muurstickers van Studio Bluebird tover je iedere ruimte om tot een vrolijke beestenboel! Of je nu kiest voor 1 sticker of een compleet thema, er zit altijd wel een leuke muursticker voor jou bij!

Voor tips hoe u het mooiste resultaat krijgt bij de verwerking van onze muurstickers kijkt u op de pagina veelgestelde vragen. Heeft u verder nog vragen over onze producten of dat we met u meedenken voor een beestachtig goede oplossing, neem dan vrijblijvend contact met ons op. We staan u graag te woord!