Mon - Fri 09:00-17:00
·
Mon - Fri 09:00-17:00
·

Muursticker konijntje

9.95 2.95

Muursticker baby konijntje uit The Farm Family van Studio Bluebird

Met deze nieuwe lijn muurstickers van Studio Bluebird verander je kamer van een saaie kamer naar een vrolijke gezellige kamer. Er zijn 15 verschillende beestjes.

 Afmeting muursticker baby konijntje: 17 cm x 16 cm

De muurstickers van Studio Bluebird zijn gemaakt van een hoogwaardige matte vinyl. De stickers kunnen met nat afgedaan worden. De stickers van Studio Bluebird zijn op iedere ondergrond te gebruiken, zolang de ondergrond maar glad en vlak is.

Op voorraad

Beschrijving

Muursticker konijntje

Muursticker konijntje uit the Farm Family van Studio Bluebird is een muursticker van een lief baby konijntje dat zijn schattige snuitje aan het wassen is,

Met de muurstickers van Studio Bluebird tover je iedere ruimte om tot een vrolijke beestenboel! Of je nu kiest voor 1 sticker of een compleet thema. Er zit altijd wel een leuke muursticker voor jou bij!

Voor tips hoe u het mooiste resultaat krijgt bij de verwerking van onze muurstickers kijkt u op de pagina veelgestelde vragen. Heeft u verder nog vragen over onze producten? Of dat we met u meedenken voor een beestachtig goede oplossing? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We staan u graag te woord!