Mon - Fri 09:00-17:00
·
Mon - Fri 09:00-17:00
·

Muursticker labrador pup

19.95 4.98

Muursticker labrador pup uit the Farm Family van Studio Bluebird

Wie wil er nu niet zo’n gezellige  beestenboel op zijn of haar kamer. The Farm Family heeft veel dieren die je op de boerderij ziet maar die ook prima passen op de muur van je slaapkamer of woonkamer.

Muursticker labrador pup is een lief klein hondje die een nieuw baasje zoekt. Puppy’s hebben een aantrekkingskracht op mensen maar worden ook weer snel groot. Deze labrador blijft voor altijd pup en verdient een mooi plaatsje in de kamer. Hij wil er namelijk graag bij zijn.

Afmeting Muursticker labrador pup: Afmeting: 40 cm x 34 cm

De muurstickers van Studio Bluebird zijn gemaakt van een hoogwaardige matte vinyl. De stickers kunnen met nat afgedaan worden. De stickers van Studio Bluebird zijn op iedere ondergrond te gebruiken, zolang de ondergrond maar glad en vlak is.

 

Slechts 1 resterend op voorraad

Beschrijving

Muursticker Labrador pup

Muursticker Labrador pup van Studio Bluebird is gewoon te schattig om te laten liggen. Studio Bluebird heeft een heel nestje vol met schattige labrador pups en ze zoeken een warm plekje op uw muur waar ze goed verzorgd worden. Geweldig voor op de kinderkamer of bij een dierenthema! Maar ook in een wachtkamer of kantoor voelt deze pup zich erg op haar gemak.

Met de muurstickers van Studio Bluebird tover je iedere ruimte om tot een vrolijke beestenboel! Of je nu kiest voor 1 sticker of een compleet thema. Er zit altijd wel een leuke muursticker voor jou bij!

Voor tips hoe u het mooiste resultaat krijgt bij de verwerking van onze muurstickers kijkt u op de pagina veelgestelde vragen. Heeft u verder nog vragen over onze producten? Of dat we met u meedenken voor een beestachtig goede oplossing? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We staan u graag te woord!