Mon - Fri 09:00-17:00
·
Mon - Fri 09:00-17:00
·

Muursticker lammetje

29.95 7.95

Muursticker Lammetje uit the Farm Family van Studio Bluebird

Met deze nieuwe lijn muurstickers van Studio Bluebird verander je je kamer van een saaie kamer naar een vrolijke gezellige beestenboel. Er zijn 15 verschillende boederij dieren.

Met dit lieve lammetje is het altijd lente op je kamer! Hij nodigt je uit om samen gekke sprongen te maken, heb jij een plekje op je muur voor dit lieve lammetje?

Afmeting Muursticker Lammetje:  37.5 cm x 48 cm

De muurstickers van Studio Bluebird zijn gemaakt van een hoogwaardige matte vinyl. De stickers kunnen met nat afgedaan worden. De stickers van Studio Bluebird zijn op iedere ondergrond te gebruiken, zolang de ondergrond maar glad en vlak is.

Op voorraad

Beschrijving

Muursticker Lammetje

Muursticker Lammetje van Studio Bluebird is een muursticker van een lief lammetje, geweldig voor op de kinderkamer of bij een dierenthema!

Met de muurstickers van Studio Bluebird tover je iedere ruimte om tot een vrolijke beestenboel! Of je nu kiest voor 1 sticker of een compleet thema, er zit altijd wel een leuke muursticker voor jou bij!

Voor tips hoe u het mooiste resultaat krijgt bij de verwerking van onze muurstickers kijkt u op de pagina veelgestelde vragen. Heeft u verder nog vragen over onze producten of dat we met u meedenken voor een beestachtig goede oplossing, neem dan vrijblijvend contact met ons op. We staan u graag te woord!