Mon - Fri 09:00-17:00
·
Mon - Fri 09:00-17:00
·

Muursticker Muis

4.95 1.25

Muursticker Muis uit the Farm Family van Studio Bluebird

Met deze nieuwe lijn muurstickers van Studio Bluebird verander je kamer van een saaie kamer naar een vrolijke gezellige kamer. Er zijn 15 verschillende beestjes.

Muursticker muis is de kleinste sticker uit onze collectie maar misschien wel met het grootste effect! Deze muis piept ook wel eens de kinderkamer uit om moeder eens te verrassen… en zelfs bij collega’s op het werkt maakt dit lieve muisje vrienden.

Afmeting Muursticker Muis: 8,0 cm x 7,0 cm

De muurstickers van Studio Bluebird zijn gemaakt van een hoogwaardige matte vinyl. De stickers kunnen met nat afgedaan worden. De stickers van Studio Bluebird zijn op iedere ondergrond te gebruiken, zolang de ondergrond maar glad en vlak is.

Op voorraad

Beschrijving

Muursticker Muis

Muursticker Muis van Studio Bluebird is een muursticker van een klein grijs muisje. Geweldig voor op de kinderkamer of bij een dierenthema!

Met de muurstickers van Studio Bluebird tover je iedere ruimte om tot een vrolijke beestenboel! Of je nu kiest voor 1 sticker of een compleet thema, er zit altijd wel een leuke muursticker voor jou bij!

Voor tips hoe u het mooiste resultaat krijgt bij de verwerking van onze muurstickers kijkt u op de pagina veelgestelde vragen. Heeft u verder nog vragen over onze producten? Of dat we met u meedenken voor een beestachtig goede oplossing! Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We staan u graag te woord!