Mon - Fri 09:00-17:00
·
Mon - Fri 09:00-17:00
·

Studio Bluebird black pig

19.95 4.98

Muursticker zwart varkentje uit the Farm Family van Studio Bluebird

Met deze nieuwe lijn muurstickers van Studio Bluebird verander je je kamer van een saaie kamer naar een vrolijke gezellige beestenboel. Er zijn 15 verschillende boederij dieren.

Muursticker zwart varkentje afmeting:  26 cm x 40 cm

De muurstickers van Studio Bluebird zijn gemaakt van een hoogwaardige matte vinyl. De stickers kunnen met nat afgedaan worden. De stickers van Studio Bluebird zijn op iedere ondergrond te gebruiken, zolang de ondergrond maar glad en vlak is.

Op voorraad

Beschrijving

muursticker zwart varkentje

Muursticker zwart varkentje uit the Farm Family van Studio Bluebird is een muursticker van een lief varkentje dat rustig afwacht wanneer je met hem gaat spelen.

Met de muurstickers van Studio Bluebird tover je iedere ruimte om tot een vrolijke beestenboel! Of je nu kiest voor 1 sticker of een compleet thema, er zit altijd wel een leuke muursticker voor jou bij!

Voor tips hoe u het mooiste resultaat krijgt bij de verwerking van onze muurstickers kijkt u op de pagina veelgestelde vragen. Heeft u verder nog vragen over onze producten of dat we met u meedenken voor een beestachtig goede oplossing, neem dan vrijblijvend contact met ons op. We staan u graag te woord!