Mon - Fri 09:00-17:00
·
Mon - Fri 09:00-17:00
·

STUDIO BLUEBIRD PLANT 1

14.95 3.95

Muursticker Cactus 1  uit de Home collectie van Studio Bluebird

Met deze geweldige leuke nieuwe lijn van Studio bluebird hoef je geen groene vingers te hebben om je planten in goede conditie te houden. Deze muurstickers zorgen in een ruimte voor diepte en een warme sfeer.

De cactus is een hippe trendy kamerplant die perfect staat in een modern interieur. Het voordeel van deze cactus is dat ie helemaal geen water hoeft te hebben, je hoeft voor deze muursticker alleen leuk plekje voor op je muur te zoeken.

Afmeting Muursticker Cactus 1 : 19.5 x 45 cm

De muurstickers van Studio Bluebird zijn gemaakt van een hoogwaardige matte vinyl. De stickers kunnen met nat afgedaan worden. De stickers van Studio Bluebird zijn op iedere ondergrond te gebruiken, zolang de ondergrond maar glad en vlak is.

Op voorraad

Beschrijving

Muursticker Cactus 1 uit de Home collectie van Studio Bluebird

Muursticker Cactus 1 van Studio Bluebird is een muursticker van deze moderne plant die geen onderhoud vraagt en je kamer omtovert in een sfeervolle ruimte.

Met de muurstickers van Studio Bluebird tover je iedere ruimte om tot een trendy en sfeervolle ruimte! Of je nu kiest voor 1 sticker of een compleet thema, er zit altijd wel een leuke muursticker voor jou bij!

Voor tips hoe u het mooiste resultaat krijgt bij de verwerking van onze muurstickers kijkt u op de pagina veelgestelde vragen. Heeft u verder nog vragen over onze producten of dat we met u meedenken voor een beestachtig goede oplossing, neem dan vrijblijvend contact met ons op. We staan u graag te woord!