Mon - Fri 09:00-17:00
·
Mon - Fri 09:00-17:00
·

Studio Bluebird Home plant 4&5

12.95 3.95

Muursticker Cactus uit de Home collectie van Studio Bluebird

Heb je geen groene vingers en zelfs een cactus overleeft het niet bij je? Studio Bluebird heeft de oplossing met deze trendy muurstickers van verschillende cactussen. Bovendien prikt deze cactus niet en heeft alleen een mooi plekje nodig om te stralen.

afmeting muurstickers: 10,5 cm x 20 cm en 11 cm x 20 cm

De muurstickers van Studio Bluebird zijn gemaakt van een hoogwaardige matte vinyl. De stickers kunnen met nat afgedaan worden. De stickers van Studio Bluebird zijn op iedere ondergrond te gebruiken, zolang de ondergrond maar glad en vlak is.

Op voorraad

Beschrijving

Muursticker Cactus uit de Home collectie van Studio Bluebird

Muursticker Cactus van Studio Bluebird is een muursticker van 2 cactussen die geen onderhoud vragen of prikken maar je kamer omtoveren in een sfeervolle ruimte.

Met de muurstickers van Studio Bluebird tover je iedere ruimte om tot een trendy en sfeervolle ruimte! Of je nu kiest voor 1 sticker of een compleet thema, er zit altijd wel een leuke muursticker voor jou bij!

Voor tips hoe u het mooiste resultaat krijgt bij de verwerking van onze muurstickers kijkt u op de pagina veelgestelde vragen. Heeft u verder nog vragen over onze producten of dat we met u meedenken voor een beestachtig goede oplossing, neem dan vrijblijvend contact met ons op. We staan u graag te woord!