Mon - Fri 09:00-17:00
·
Mon - Fri 09:00-17:00
·

Studio Bluebird Muursticker Vis 2

34.95

Muursticker Vis

Muursticker Vis van Studio Bluebird is een prachtig gekleurde vis van 75 cm die een heel mooie set vormt met onze andere vis.

De muurstickers van Studio Bluebird zijn gemaakt van een hoogwaardige matte vinyl. De stickers kunnen vochtig afgedaan worden. De stickers van Studio Bluebird zijn op iedere ondergrond te gebruiken, zolang de ondergrond maar glad en vlak is.

Afmeting: 75 cm x 31 cm

Uitverkocht

Beschrijving

Muursticker Vis

Muursticker Vis van Studio Bluebird is prachtig van kleur en op vele ondergronden inzetbaar. Deze Vis vormt een mooie set met onze andere vis. Beide stickers hebben een lengte van 75 cm. U heeft dus een indrukwekkend plaatje aan de wand hangen!

Beestenboel

Met de muurstickers van Studio Bluebird tover je iedere ruimte om tot een vrolijke beestenboel. Of je nu kiest voor 1 sticker of een compleet thema, er zit altijd wel een leuke muursticker voor jou bij! De stickers zijn op iedere gladde ondergrond te plaatsen. Denk bijvoorbeeld eens aan een apart houten paneel, waar je de sticker op plaatst in je keuken of restaurant. Door het paneel de kleurstelling van je keuken te geven, past de sticker helemaal bij de stijl die je gekozen hebt voor je huis of bedrijf.

Tips

Voor tips hoe u het mooiste resultaat krijgt bij de verwerking van onze muurstickers kijkt u op de pagina veelgestelde vragen. Heeft u verder nog vragen over onze producten of kunnen we met u meedenken voor een beestachtig goede oplossing, neem dan vrijblijvend contact met ons op. We staan u graag te woord!