Mon - Fri 09:00-17:00
·
Mon - Fri 09:00-17:00
·

Studio Bluebird Muursticker Vis 1

34.95 8.95

Studio bluebird muursticker Vis

Deze muursticker vis geeft je huis meteen meer allure. Of het u in de huiskamer, keuken, kantoor of restaurant is. De vis zorgt voor de nodige sfeer.

De muurstickers van Studio Bluebird zijn gemaakt van een hoogwaardige matte vinyl. De stickers kunnen vochtig afgedaan worden. De stickers van Studio Bluebird zijn op iedere ondergrond te gebruiken, zolang de ondergrond maar glad en vlak is.

Afmeting: 75 cm x 38 cm

Uitverkocht

Beschrijving

Muursticker Vis 1

Muursticker vis 1 van Studio Bluebird is een aanvulling voor iedere huiskamer, keuken, kantoor of restaurant. Deze vis vormt een mooie set met onze andere vis . Beide vissen zijn 75 cm breed. Er hangt dus een indrukwekkend plaatje aan de muur! Door de perfect gecombineerde afmetingen passen de vissen mooi onder of naast elkaar.

Beestenboel

Met de muurstickers van Studio Bluebird tover je iedere ruimte om tot een vrolijke beestenboel! Of je nu kiest voor 1 sticker of een compleet thema, er zit altijd wel een leuke muursticker voor jou bij!

Tips

Voor tips hoe u het mooiste resultaat krijgt bij de verwerking van onze muurstickers kijkt u op de pagina veelgestelde vragen. Heeft u verder nog vragen over onze producten of kunnen we met u meedenken over een beestachtig goede oplossing, neem dan vrijblijvend contact met ons op. We staan u graag te woord!