Mon - Fri 09:00-17:00
·
Mon - Fri 09:00-17:00
·

Studio Bluebird, the Farm Family XL Kitten

24.95 6.95

Muursticker kitten XL  van Studio Bluebird

Wie wil er nu niet zo’n gezellige  beestenboel op zijn of haar kamer. De xl dieren bestaan uit 6 verschillende dieren.

Deze schattige kitten zal de muur op je slaapkamer extra gezellig maken. Deze schattige kitten is groot maar toch blijft hij altijd klein, Heb jij een mooi plekje op je muur van deze schattige kitten van formaat?

Afmeting Muursticker kitten XL: 31.5 cm x 45 cm

De muurstickers van Studio Bluebird zijn gemaakt van een hoogwaardige matte vinyl. De stickers kunnen met nat afgedaan worden. De stickers van Studio Bluebird zijn op iedere ondergrond te gebruiken, zolang de ondergrond maar glad en vlak is.

Op voorraad

Beschrijving

Muursticker Kitten XL

Muursticker Kitten XL van Studio Bluebird is een XL muursticker van een zachte, lieve, kleine kitten. Geweldig voor op de kinderkamer of bij een dierenthema!

Met de muurstickers van Studio Bluebird tover je iedere ruimte om tot een vrolijke beestenboel! Of je nu kiest voor 1 sticker of een compleet thema, er zit altijd wel een leuke muursticker voor jou bij!

Voor tips hoe u het mooiste resultaat krijgt bij de verwerking van onze muurstickers kijkt u op de pagina veelgestelde vragen. Heeft u verder nog vragen over onze producten of dat we met u meedenken voor een beestachtig goede oplossing, neem dan vrijblijvend contact met ons op. We staan u graag te woord!