Mon - Fri 09:00-17:00
·
Mon - Fri 09:00-17:00
·

Studio Bluebird Kuiken XL

19.95 4.99

Muursticker Kuiken uit the Farm Family van Studio Bluebird

Met deze nieuwe lijn muurstickers van  Studio Bluebird verander je kamer van een saaie kamer naar een vrolijke gezellige kamer. Er zijn 15 verschillende beestjes.

Dit lieve zachte kuikentje komt je graag gezelschap houden.

Afmeting Muursticker kuiken XL: 37.5 cm x 24.5 cm

De muurstickers van Studio Bluebird zijn gemaakt van een hoogwaardige matte vinyl. De stickers kunnen nat afgedaan worden. De muurstickers van Studio Bluebird zijn op iedere ondergrond te gebruiken, zolang de ondergrond maar glad en vlak is.

Op voorraad

Beschrijving

Muursticker kuiken XL

Muursticker kuiken XL van Studio Bluebird is een muursticker van een lief zacht kuikentje, in middelgroot formaat. Geweldig voor op de kinderkamer of bij een dierenthema!

Beestenboel

Met de muurstickers van Studio Bluebird tover je iedere ruimte om tot een vrolijke beestenboel! Of je nu kiest voor één sticker of een compleet thema, er zit altijd wel een leuke muursticker voor jou bij!

Tips

Voor tips hoe u het beste resultaat krijgt bij de verwerking van onze muurstickers kijkt u op de pagina veelgestelde vragen. Heeft u verder nog vragen over onze producten? Of kunnen we met u meedenken voor een beestachtig goede oplossing, neem dan vrijblijvend contact met ons op. We staan u graag te woord!