Mon - Fri 09:00-17:00
·
Mon - Fri 09:00-17:00
·

Muursticker kuiken XXL

89.95 22.95

Muursticker Kuiken XXL

De muursticker kuiken XXL is een sticker met een zachte uitstraling, in groot formaat.Dit lieve zachte kuikentje komt je graag gezelschap houden. Past in iedere stijl interieur!

Afmeting Muursticker kuiken XXL: 75 cm x 49 cm

De muurstickers van Studio Bluebird zijn gemaakt van een hoogwaardige matte vinyl. De stickers kunnen vochtig afgedaan worden. De muurstickers van Studio Bluebird zijn op iedere ondergrond te gebruiken, zolang de ondergrond maar glad en vlak is.

Op voorraad

Beschrijving

Muursticker kuiken XXL

Muursticker kuiken XXL van Studio Bluebird is een muursticker van een lief zacht kuikentje, in groot formaat. Geweldig voor op de kinderkamer of bij een dierenthema!

Beestenboel

Met de muurstickers van Studio Bluebird tover je iedere ruimte om tot een vrolijke beestenboel! Of je nu kiest voor één sticker of een compleet thema, er zit altijd wel een leuke muursticker voor jou bij!

Tips

Voor tips hoe u het beste resultaat krijgt bij de verwerking van onze muurstickers kijkt u op de pagina veelgestelde vragen. Heeft u verder nog vragen over onze producten? Of kunnen we met u meedenken voor een beestachtig goede oplossing, neem dan vrijblijvend contact met ons op. We staan u graag te woord!