Mon - Fri 09:00-17:00
·
Mon - Fri 09:00-17:00
·

Muursticker Poes XXL

89.95 22.95

Muursticker Poes XXL van Studio Bluebird

Wie wil er nu niet zo’n gezellige beestenboel op zijn of haar kamer. Studio Bluebird heeft verschillende xl en xxl dieren.

Muursticker Poes XXL is een muursticker van een grote knuffel poes. Deze poes komt haarscherp op de muur of past super op de deur.

Afmeting Muursticker Poes XXL: 61,5 x 90 cm

De muurstickers van Studio Bluebird zijn gemaakt van een hoogwaardige matte vinyl. De muurstickers kunnen vochtig afgedaan worden. De muurstickers van Studio Bluebird zijn op ierdere ondergrond te gebruiken, zolang de ondergrond maar glad en vlak is.

Uitverkocht

Beschrijving

Muursticker Poes XXL

Die ogen, dit poesje is om te knuffelen. Deze muursticker Poes XXL van Studio Bluebird is er in drie verschillende maten. Het XXL poesje is echt super groot.  Met deze muursticker neemt het knuffel gehalte erg toe.

Met de muurstickers van Studio Bluebird tover je iedere ruimte om tot een vrolijke beestenboel! Of je nu kiest voor 1 muursticker of een compleet thema. Er zit altijd wel een leuke muursticker voor jou bij!

Voor tips hoe je het mooiste resultaat krijgt bij de verwerking van onze muurstickers kijkt je op de pagina veelgestelde vragen. Heb je verder nog vragen over onze producten? Of dat we met je meedenken voor een beestachtig goede oplossing? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We staan je graag te woord.