Mon - Fri 09:00-17:00
·
Mon - Fri 09:00-17:00
·

Muursticker Uil XL

39.95 9.98

Muursticker Uil XL van Studio Bluebird 

Wie wil er nu niet zo’n gezellige beestenboel op zijn of haar kamer. De xl dieren bestaan uit 6 verschillende dieren.

Muursticker uil XL is een muursticker van een grote vriendelijke uil. Hij waakt met zijn mooie grote ogen over de kids. Deze uil zal regelmatig een dikke knuffel kunnen verwachten van de kinderen.

Afmeting Muursticker: 40 x 65 cm

De muurstickers van Studio Bluebird zijn gemaakt van een hoogwaardige matte vinyl. De stickers kunnen met nat afgedaan worden. De muurstickers van Studio Bluebird zijn op iedere ondergrond te gebruiken, zolang de ondergrond maar glad en vlak is.

Op voorraad

Beschrijving

Muursticker Uil XL

Muursticker Uil XL van Studio Bluebird is een XL muursticker van een grote wijze uil. Met een beetje geluk leest ie ook een verhaaltje voor. Geweldig voor op de kinderkamer of bij een dierenthema!

Met de muurstickers van Studio Bluebird tover je iedere ruimte om tot een vrolijke beestenboel! Of je nu kiest voor 1 sticker of een compleet thema. Er zit altijd wel een leuke muursticker voor jou bij!

Voor tips hoe u het mooiste resultaat krijgt bij de verwerking van onze muurstickers kijkt u op de pagina veelgestelde vragen. Heeft u verder nog vragen over onze producten? Of dat we met u meedenken voor een beestachtig goede oplossing? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We staan u graag te woord!