Mon - Fri 09:00-17:00
·
Mon - Fri 09:00-17:00
·

Studio Bluebird Baby Bunny XL

24.95 6.95

Muursticker baby konijn XXL van Studio Bluebird

Wie wil er nu niet zo’n gezellige beestenboel op zijn of haar kamer. Studio Bluebird heeft verschillende xl en xxl dieren.

Muursticker baby konijn is een muursticker van een grote knuffel konijn. Dit is konijn komt haar scherp op de muur of past super op de deur.

Afmeting Muursticker baby Konijn XL: 47.5 cm  x 45 cm

De muurstickers van Studio Bluebird zijn gemaakt van een hoogwaardige matte vinyl. De muurstickers kunnen met nat afgedaan worden. De muurstickers van Studio Bluebird zijn op ierdere ondergrond te gebruiken, zolang de ondergrond maar glad en vlak is.

Op voorraad

Beschrijving

Muursticker Baby konijn XL

Zo, die is groot. Deze muursticker van Studio Bluebird. Het is geen normaal konijn, ook geen groot konijn maar een super groot konijn. Vandaar de naam XXL. Met deze muursticker neemt het knuffel gehalte erg toe.

Met de muurstickers van Studio Bluebird tover je iedere ruimte om tot een vrolijke beestenboel! Of je nu kiest voor 1 muursticker of een compleet thema, er zit altijd wel een leuke muursticker voor jou bij!

Voor tips hoe je het mooiste resultaat krijgt bij de verwerking van onze muurstickers kijkt je op de pagina veelgestelde vragen. Heb je verder nog vragen over onze producten of dat we met je meedenken voor een beestachtig goede oplossing, neem dan vrijblijvend contact met ons op. We staan je graag te woord.