Mon - Fri 09:00-17:00
·
Mon - Fri 09:00-17:00
·

Studio Bluebird Snail xl

19.95 4.99

Muursticker Slak XL uit the Farm Family van Studio Bluebird

Met deze nieuwe lijn muurstickers van Studio Bluebird verander je kamer van een saaie kamer naar een vrolijke gezellige kamer. Er zijn 15 verschillende beestjes.

Deze vriendelijke slak doet het rustig aan. Hij neemt rustig de tijd om vriendjes met je te worden. Zijn huisje zit op zijn rug dus hij voelt zich altijd thuis!

Afmeting Muursticker Slak XL: 45 cm x 29 cm

De muurstickers van the farm family zijn gemaakt van een hoogwaardige matte vinyl. De stickers kunnen vochtig afgedaan worden. De stickers van Studio Bluebird zijn op iedere ondergrond te gebruiken, zolang de ondergrond maar glad en vlak is.

Op voorraad

Beschrijving

Muursticker Slak XL

Muursticker Slak uit the Zoo Family van Studio Bluebird is een muursticker van een vriendelijke slak die alles op zijn gemak doet. Hij kan voor altijd op je muur blijven logeren want hij heeft zijn eigen huisje op zijn rug.

Met de muurstickers van Studio Bluebird tover je iedere ruimte om tot een vrolijke beestenboel! Of je nu kiest voor 1 sticker of een compleet thema, er zit altijd wel een leuke muursticker voor jou bij!

Voor tips hoe u het mooiste resultaat krijgt bij de verwerking van onze muurstickers kijkt u op de pagina veelgestelde vragen. Heeft u verder nog vragen over onze producten of dat we met u meedenken voor een beestachtig goede oplossing, neem dan vrijblijvend contact met ons op. We staan u graag te woord!