Mon - Fri 09:00-17:00
·
Mon - Fri 09:00-17:00
·

Muursticker Arend

34.95 8.95

Muursticker Arend uit the Zoo Family van Studio Bluebird

Wie wil er nu niet zo’n gezellige  beesten boel op zijn of haar kamer. De Zoo Family bestaat uit 17 verschillende dierentuinbeesten.

Deze indrukwekkende arend kijkt uit over jouw kamer, Deze arend is geweldig voor op de kinderkamer of bij een dierenthema!

Afmeting: 41.5 cm x 55 cm

De muurstickers van Studio Bluebird zijn gemaakt van een hoogwaardige matte vinyl. De stickers kunnen met nat afgedaan worden. De stickers van Studio Bluebird zijn op iedere ondergrond te gebruiken, zolang de ondergrond maar glad en vlak is.

Slechts 1 resterend op voorraad

Beschrijving

Muursticker Arend

Muursticker Arend uit the Zoo Family van Studio Bluebird is een muursticker van een indrukwekkende arend die over je kamer uitkijkt. Deze arend is geweldig voor op de kinderkamer of bij een dierenthema!

Met de muurstickers van Studio Bluebird tover je iedere ruimte om tot een vrolijke beestenboel! Of je nu kiest voor 1 sticker of een compleet thema. Er zit altijd wel een leuke muursticker voor jou bij!

Voor tips hoe u het mooiste resultaat krijgt bij de verwerking van onze muurstickers kijkt u op de pagina veelgestelde vragen. Heeft u verder nog vragen over onze producten? Of dat we met u meedenken voor een beestachtig goede oplossing? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We staan u graag te woord!