Mon - Fri 09:00-17:00
·
Mon - Fri 09:00-17:00
·

Studio Bluebird Macaw

12.95 3.95

Muursticker Blauwgele Ara the Zoo Family van Studio Bluebird

Wie wil er nu niet zo’n gezellige  beesten boel op zijn of haar kamer. De Zoo Family bestaat uit 17 verschillende dierentuinbeesten.

Muursticker Blauwgele Ara is een kleurrijke muursticker van een grote Blauwgele Ara, pas wel op je woorden want voor je het weet praat ie je na.

Afmeting Muursticker Blauwgele Ara: 27.5 cm x 24 cm

De muurstickers van Studio Bluebird zijn gemaakt van een hoogwaardige matte vinyl. De stickers kunnen met nat afgedaan worden. De stickers van Studio Bluebird zijn op iedere ondergrond te gebruiken, zolang de ondergrond maar glad en vlak is.

Uitverkocht

Beschrijving

Muursticker Blauwgele Ara uit the Zoo Family van Studio Bluebird.

Muursticker Blauwgele Ara uit the Zoo Family van Studio Bluebird is een muursticker van een fraai gekleurde blauwgele Ara. Deze ara is geweldig voor op de kinderkamer of bij een dierenthema!

Met de muurstickers van Studio Bluebird tover je iedere ruimte om tot een vrolijke beestenboel! Of je nu kiest voor 1 sticker of een compleet thema, er zit altijd wel een leuke muursticker voor jou bij!

Voor tips hoe u het mooiste resultaat krijgt bij de verwerking van onze muurstickers kijkt u op de pagina veelgestelde vragen. Heeft u verder nog vragen over onze producten of dat we met u meedenken voor een beestachtig goede oplossing, neem dan vrijblijvend contact met ons op. We staan u graag te woord!