Mon - Fri 09:00-17:00
·
Mon - Fri 09:00-17:00
·

Muursticker Giraffe retro van Studio Bluebird

19.50 4.98

Muursticker Giraffe retro uit de retrostickers collectie van Studio Bluebird

Wie wil er nu niet zo’n gezellige  beesten boel op zijn of haar kamer. De retrosticker van de Studio Bluebird zorgt voor een gezellige warme uitstraling.

Afmeting Muursticker Giraffe retro: 41 cm x 80 cm

De muurstickers van Studio Bluebird zijn gemaakt van een hoogwaardige matte vinyl. De stickers kunnen met nat afgedaan worden. De stickers van Studio Bluebird zijn op iedere ondergrond te gebruiken, zolang de ondergrond maar glad en vlak is.

Op voorraad

Beschrijving

Muursticker Giraffe retro uit de Home collectie van Studio Bluebird

Muursticker Giraffe retro van Studio Bluebird is een muursticker van een giraffe in een trendy retro patroon die perfect past in een hippe, moderne kamer.

Met de muurstickers van Studio Bluebird tover je iedere ruimte om tot een trendy en sfeervolle ruimte! Of je nu kiest voor 1 sticker of een compleet thema, er zit altijd wel een leuke muursticker voor jou bij!

Voor tips hoe u het mooiste resultaat krijgt bij de verwerking van onze muurstickers kijkt u op de pagina veelgestelde vragen. Heeft u verder nog vragen over onze producten of dat we met u meedenken voor een beestachtig goede oplossing, neem dan vrijblijvend contact met ons op. We staan u graag te woord!