Mon - Fri 09:00-17:00
·
Mon - Fri 09:00-17:00
·

Muursticker Giraffe Zwart-Wit

39.95 9.98

Muursticker Giraffe Zwart-Wit uit the Zoo Family van Studio Bluebird

Wie wil er nu niet zo’n gezellige beestenboel op zijn of haar kamer. The Zoo Family bestaat uit 17 verschillende dierentuinbeesten.

Deze gezellige giraffe komt even kijken hoe gezellig het op jouw kamer is. Geeft een erg grappig effect, doet het ook goed op een raam!

Afmeting Muursticker Giraffe Zwart-Wit: 41 cm x 80 cm

De muurstickers van Studio Bluebird zijn gemaakt van een hoogwaardige matte vinyl. De stickers kunnen vochtig afgedaan worden. De stickers van Studio Bluebird zijn op iedere ondergrond te gebruiken, zolang de ondergrond maar glad en vlak is.

Op voorraad

Beschrijving

Muursticker Giraffe Zwart-Wit

Muursticker Giraffe Zwart-Wit uit the Zoo Family van Studio Bluebird is een muursticker van een leuke giraffe die zijn nek uitstrekt om een kijkje in je kamer te nemen, geweldig voor op de kinderkamer of bij een dierenthema!

Met de muurstickers van Studio Bluebird tover je iedere ruimte om tot een vrolijke beestenboel! Of je nu kiest voor 1 sticker of een compleet thema. Er zit altijd wel een leuke muursticker voor jou bij!

Voor tips hoe u het mooiste resultaat krijgt bij de verwerking van onze muurstickers kijkt u op de pagina veelgestelde vragen. Heeft u verder nog vragen over onze producten? Of dat we met u meedenken voor een beestachtig goede oplossing? neem dan vrijblijvend contact met ons op. We staan u graag te woord!