Mon - Fri 09:00-17:00
·
Mon - Fri 09:00-17:00
·

Studio Bluebird Polar bear

34.95 8.95

Muursticker ijsbeer uit the Zoo Family van Studio Bluebird

Wie wil er nu niet zo’n gezellige  beesten boel op zijn of haar kamer. De Zoo Family bestaat uit 17 verschillende dierentuinbeesten.

Afmeting muursticker ijsbeer: 36 cm x 56.5 cm

De muurstickers van Studio Bluebird zijn gemaakt van een hoogwaardige matte vinyl. De stickers kunnen met nat afgedaan worden. De stickers van Studio Bluebird zijn op iedere ondergrond te gebruiken, zolang de ondergrond maar glad en vlak is.

Op voorraad

Beschrijving

Muursticker ijsbeer uit the Zoo Family van Studio Bluebird

Muursticker ijsbeer uit the Zoo Family van Studio Bluebird is een muursticker van een lieve ijsbeer lekker relaxed op je ligt te wachten om eens lekker met je te knufflelen.

Met de muurstickers van Studio Bluebird tover je iedere ruimte om tot een vrolijke beestenboel! Of je nu kiest voor 1 sticker of een compleet thema, er zit altijd wel een leuke muursticker voor jou bij!

Voor tips hoe u het mooiste resultaat krijgt bij de verwerking van onze muurstickers kijkt u op de pagina veelgestelde vragen. Heeft u verder nog vragen over onze producten of dat we met u meedenken voor een beestachtig goede oplossing, neem dan vrijblijvend contact met ons op. We staan u graag te woord!