Mon - Fri 09:00-17:00
·
Mon - Fri 09:00-17:00
·

Muursticker kat en muis

19.95 4.98

Muursticker kat en muis uit the Farm Family van Studio Bluebird

Wie wil er nu niet zo’n gezellige  beestenboel op zijn of haar kamer. The Farm Family heeft veel dieren die je op de boerderij ziet maar die ook prima passen op de muur van je slaapkamer of woonkamer.

Deze twee doen me denken aan Tom and Jerry / Garfield. De muis haalt de kattenkwaad uit en de kat zit er achteraan. Beleef je eigen fantasieën met de leuke muurstickers van Studio Bluebird.

Afmeting Muursticker kat en muis: Kat: 30.7 cm x 40 cm, Muis 8 cm x 7 cm

De muurstickers van Studio Bluebird zijn gemaakt van een hoogwaardige matte vinyl. De stickers kunnen met nat afgedaan worden. De stickers van Studio Bluebird zijn op iedere ondergrond te gebruiken, zolang de ondergrond maar glad en vlak is.

 

Op voorraad

Beschrijving

Muursticker kat en muis

Muursticker kat en muis van Studio Bluebird zijn 2 muurstickers, van een kat en een muis. Ze zijn allebei hartstikke lief maar hang ze niet te dicht bij elkaar op. Geweldig voor op de kinderkamer of bij een dierenthema! Maar ook in een wachtkamer of kantoor voelt dit duo zich van harte welkom!

Met de muurstickers van Studio Bluebird tover je iedere ruimte om tot een vrolijke beestenboel! Of je nu kiest voor 1 sticker of een compleet thema, er zit altijd wel een leuke muursticker voor jou bij!

Voor tips hoe u het mooiste resultaat krijgt bij de verwerking van onze muurstickers kijkt u op de pagina veelgestelde vragen. Heeft u verder nog vragen over onze producten? Of dat we met u meedenken voor een beestachtig goede oplossing? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We staan u graag te woord!