Mon - Fri 09:00-17:00
·
Mon - Fri 09:00-17:00
·

Studio Bluebird Zoo Otter XL

39.95 9.98

Muursticker otter XL uit the Farm Family van Studio Bluebird

Wie wil er nu niet zo’n gezellige beestenboel op zijn of haar kamer. De xl dieren bestaan uit 4 verschillende dieren.

Muursticker otter XL is een muursticker van formaat. Deze ondeugende otter zal al snel de grote vriend van je slaapkamer zijn. Want zeg nu zelf, Op deze grote vriend met zijn guitige gezichtje ben je toch meteen verliefd?

Afmeting: 36 cm x 45 cm

De muurstickers van Studio Bluebird zijn gemaakt van een hoogwaardige matte vinyl. De stickers kunnen met nat afgedaan worden. De stickers van Studio Bluebird zijn op iedere ondergrond te gebruiken, zolang de ondergrond maar glad en vlak is.

Op voorraad

Beschrijving

Muursticker otter XL

Muursticker otter XL van Studio Bluebird is een XL muursticker van een leuke ondeugende otter, geweldig voor op de kinderkamer of bij een dierenthema!

Met de muurstickers van Studio Bluebird tover je iedere ruimte om tot een vrolijke beestenboel! Of je nu kiest voor 1 sticker of een compleet thema, er zit altijd wel een leuke muursticker voor jou bij!

Voor tips hoe u het mooiste resultaat krijgt bij de verwerking van onze muursticker otter XL kijkt u op de pagina veelgestelde vragen. Heeft u verder nog vragen over onze producten of dat we met u meedenken voor een beestachtig goede oplossing, neem dan vrijblijvend contact met ons op. We staan u graag te woord!