Mon - Fri 09:00-17:00
·
Mon - Fri 09:00-17:00
·

Studio Bluebird Puma

29.95 7.95

Muursticker Poema uit the Farm Family van Studio Bluebird

Wie wil er nu niet zo’n gezellige  beesten boel op zijn of haar kamer. De Zoo Family bestaat uit 17 verschillende dierentuinbeesten.

Muursticker Poema uit the Zoo Family van Studio Bluebird is een muursticker van een indrukwekkende puma die over je kamer uitkijkt. Deze poema is geweldig voor op de kinderkamer of bij een dierenthema!

Afmeting Muursticker Poema: 25 cm x 68 cm

De muurstickers van Studio Bluebird zijn gemaakt van een hoogwaardige matte vinyl. De stickers kunnen met nat afgedaan worden. De stickers van Studio Bluebird zijn op iedere ondergrond te gebruiken, zolang de ondergrond maar glad en vlak is.

Op voorraad

Beschrijving

Muursticker Poema uit the Farm Family van Studio Bluebird

Muursticker Poema uit the Zoo Family van Studio Bluebird is een muursticker van een indrukwekkende puma die over je kamer uitkijkt. Deze puma is geweldig voor op de kinderkamer of bij een dierenthema!

Met de muurstickers van Studio Bluebird tover je iedere ruimte om tot een vrolijke beestenboel! Of je nu kiest voor 1 sticker of een compleet thema, er zit altijd wel een leuke muursticker voor jou bij!

Voor tips hoe u het mooiste resultaat krijgt bij de verwerking van onze muurstickers kijkt u op de pagina veelgestelde vragen. Heeft u verder nog vragen over onze producten of dat we met u meedenken voor een beestachtig goede oplossing, neem dan vrijblijvend contact met ons op. We staan u graag te woord!