Mon - Fri 09:00-17:00
·
Mon - Fri 09:00-17:00
·

Studio Bluebird Spider

4.95 1.50

Muursticker Spin uit the Zoo Family van Studio Bluebird

Wie wil er nu niet zo’n gezellige  beesten boel op zijn of haar kamer. De Zoo Family bestaat uit 17 verschillende dierentuinbeesten.

Muursticker spin uit the Zoo Family van Studio Bluebird is een muursticker van een grote harige spin die niet iedereen op zijn of haar muur durft te plakken. Ben jij stoer genoeg? Je hebt wel kans dat je moeder niet meer op je kamer durft te komen.

Afmeting Muursticker Spin: 11 cm x 11,5 cm

De muurstickers van Studio Bluebird zijn gemaakt van een hoogwaardige matte vinyl. De stickers kunnen met nat afgedaan worden. De stickers van Studio Bluebird zijn op iedere ondergrond te gebruiken, zolang de ondergrond maar glad en vlak is.

Op voorraad

Beschrijving

Muursticker Spin uit the Zoo Family van Studio Bluebird

Muursticker Spin uit the Zoo Family van Studio Bluebird is een muursticker van een grote harige spin die niet iedereen op zijn of haar muur durft te plakken. Ben jij stoer genoeg? Je hebt wel kans dat je moeder niet meer op je kamer durft te komen.

Met de muurstickers van Studio Bluebird tover je iedere ruimte om tot een vrolijke beestenboel! Of je nu kiest voor 1 sticker of een compleet thema, er zit altijd wel een leuke muursticker voor jou bij!

Voor tips hoe u het mooiste resultaat krijgt bij de verwerking van onze muurstickers kijkt u op de pagina veelgestelde vragen. Heeft u verder nog vragen over onze producten of dat we met u meedenken voor een beestachtig goede oplossing, neem dan vrijblijvend contact met ons op. We staan u graag te woord!