Mon - Fri 09:00-17:00
·
Mon - Fri 09:00-17:00
·

Muursticker Uil

12.95 3.95

Muursticker Uil van Studio Bluebird XL

Wie wil er nu niet zo’n gezellige beestenboel op zijn of haar kamer. De xl dieren bestaan uit 6 verschillende dieren.

Muursticker uil is een muursticker van een grote vriendelijke uil. Hij waakt met zijn mooie grote ogen over de kids. Deze uil zal regelmatig een dikke knuffel kunnen verwachten van de kinderen.

Afmeting Muursticker Uil: 20 cm x 32 cm

De muurstickers van Studio Bluebird zijn gemaakt van een hoogwaardige matte vinyl. De stickers kunnen met nat afgedaan worden. De stickers van Studio Bluebird zijn op iedere ondergrond te gebruiken, zolang de ondergrond maar glad en vlak is.

Uitverkocht

Beschrijving

Muursticker Uil

Muursticker Uil van Studio Bluebird is een muursticker van een grote wijze uil. Met een beetje geluk leest ie ook een verhaaltje voor. Geweldig voor op de kinderkamer of bij een dierenthema!

Met de muurstickers van Studio Bluebird tover je iedere ruimte om tot een vrolijke beestenboel! Of je nu kiest voor 1 sticker of een compleet thema. Er zit altijd wel een leuke muursticker voor jou bij!

Voor tips hoe u het mooiste resultaat krijgt bij de verwerking van onze muurstickers kijkt u op de pagina veelgestelde vragen. Heeft u verder nog vragen over onze producten? Of dat we met u meedenken voor een beestachtig goede oplossing? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We staan u graag te woord!