Mon - Fri 09:00-17:00
·
Mon - Fri 09:00-17:00
·

Muursticker Vlinders

12.95 3.95

Muursticker Vlinders uit the Zoo Family van Studio Bluebird

Wie wil er nu niet zo’n gezellige beestenboel op zijn of haar kamer. De Zoo Family bestaat uit 17 verschillende dierentuinbeesten.

Afmeting Muursticker Vlinders: 8 stuks van 5 cm hoog

De muurstickers van Studio Bluebird zijn gemaakt van een hoogwaardige matte vinyl. De stickers kunnen vochtig afgedaan worden. De stickers van Studio Bluebird zijn op iedere ondergrond te gebruiken, zolang de ondergrond maar glad en vlak is.

Op voorraad

Beschrijving

Muursticker Vlinders

Muursticker Vlinders uit the Zoo Family van Studio Bluebird zijn 8 muurstickers van 8 prachtige vlinders die vrolijk door je kamer fladderen. Daar wordt iedereen vrolijk van! Geweldig voor op de kinderkamer of bij een dierenthema!

Met de muurstickers van Studio Bluebird tover je iedere ruimte om tot een vrolijke beestenboel! Of je nu kiest voor 1 sticker of een compleet thema. Er zit altijd wel een leuke muursticker voor jou bij!

Voor tips hoe u het mooiste resultaat krijgt bij de verwerking van onze muurstickers kijkt u op de pagina veelgestelde vragen. Heeft u verder nog vragen over onze producten? Of dat we met u meedenken voor een beestachtig goede oplossing? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We staan u graag te woord!